Kérdésed van?

Hívj minket, vagy írj nekünk:

06-30/933-6600
info@siorally.hu 

SSL Certificate

Iratkozz fel hírlevelünkre
TOP utalványok
Partnereink

ÁLLÁS Magyarországon - 40.000+ aktuális állás a Jooble weboldalán

Út- mélyépítés, Térkövezés, Kert- parképítés és tervezés

ExtraCar.hu | Autófelszerelés és minden más

Pályabérlés, tesztelés

Azoknak akik versenyzői álmokat dédelgetnek vagy már aktív versenyzők, segítünk a pályabérlés – időmérés szolgáltatásunkkal, ami teljes körű kiszolgálást nyújt az edzést, szezonra való felkészülést végző sportolóknak, akár fotocellás időmérő felszerelés igénybevételével együtt! Szívesen elvállaljuk autósport egyesületek találkozóinak lebonyolítását teljes körű szolgáltatás keretein belül. A területünkön sátorozásra, bográcsozásra is lehetőséget adunk, igényes vizesblokk mellékhelyiséggel. A hangosítást is megoldjuk.

 

palyaberlesHa végre beköszönt a kedvező időjárás, szabad a pálya a kreatív és benzingőztől átitatott szabadtéri programok előtt, középpontban a csapatban végrehajtott tevékenységekkel. A komoly rally egyesületeknek és kluboknak pontos évi eseménynaplója és programterve van, hasonlóan a hagyományos egyéni sportokon belüli éves ciklizációhoz. Ebből fakad a változatosságra való igény és az ehhez megfelelő környezet, speciális terepadottságok megléte alapvető feltétel. Nálunk célirányosan végezheti edzését minden versenyző, a szociális, biztonsági, higiéniai és kényelmi szolgáltatások pedig minden igényt kielégítenek.

A létszámtól és az előzetes egyeztetéstől függ ugyan, de cégünk egyedi catering szolgáltatást is képes biztosítani.

Rallyversenyen indulnál és minden körülmények között a legjobbak közt szeretnél végezni, de ehhez hiányzik egy nyugodt felkészülési közeg, ahol elsajátíthatod és fejlesztheted a megkövetelt pontosságot, koncentrációt, azt, hogy folyamatosan jelen legyél?
Mi ezt maradéktalanul biztosítjuk számodra, a hatékony edzéshez szükséges időmérő berendezéssel, több évtizedes szakértelemmel és kincset érő tapasztalatokkal segítve Téged céljaid elérésében.

Az autóversenyzés, a rallysport egy örökké égő szenvedély, aki belekóstólt, mindig csak oda vágyik vissza.

Várunk Téged rendezvényekhez, egyesületi találkozókhoz és teljes körű edzésekhez! 


Keress minket és örömmel állunk rendelkezésedre!

Név
Telefonszám
E-mail cím
Bérlés tervezett időpontja
Üzenet

 

SUBARU Impreza élményvezetésMITSUBISHI EVO élményvezetésBMW E30, E36 élményvezetésOff Road, terepjáró vezetésCsapatépítés, csoportos rallyzás

 

Rally autó élményvezetés ajándékba

Rally autó élményvezetés ajándékba

Webáruház készítés