Szűrés
Élmény típusa
(3)
Kipróbálható autók
(3)
(3)
A program időtartama
kb 20 perc - kb 60 perc
Kérdésed van?

Hívj minket, vagy írj nekünk:

06-30/933-6600

info@siorally.huutalvany@siorally.hu

SSL Certificate

Iratkozz fel hírlevelünkre
TOP utalványok

OFF ROAD, terepjáró vezetés

Főkategória >OFF ROAD, terepjáró vezetés

OffRoad, terepjáró vezetés

Off Road, terepjáró vezetés árkon-bokron, sárban, dagonyában

EGYELŐRE CSAK LETÖLTHETŐ UTALVÁNY KÉRHETŐ A RENDELÉS SORÁN!

Most akciós, bevezető áron!Off Road, terepjáró vezetés

 

Nagyszerű meglepetés nemtől függetlenül, a tökéletes ötlet ajándékozásra!
A legendás hírnévre szert tett rallyautóink vezetési élményét most személyesen élvezheted Te is! Egyedülálló módon saját kezedbe veheted ezeknek a több mint 300 lóerős fenevadaknak az irányítását, tesztelheted autóvezetési tudásodat egy rallycross pályán, értékes tapasztalatokat gyűjthetsz az előforduló szituációkról és olyan emlékekkel gazdagodhatsz, amilyeneket sehol máshol nem kapsz meg!

Teheted ezt teljes biztonságban, a Siófok melletti Ádándon, ahol egész évben elérhető ez az egyedülálló lehetőség a sebesség szerelmeseinek. Hétvégén és hétköznap is (időpont foglalás szükséges) várunk szeretettel, a több mint egy kilométer hosszú vegyes (aszfalt és murva) versenypályán szeretteiddel baráti társaságoddal együtt egy valóban férfias időtöltés kipróbálásához. A program éltető eleme az adrenalintól átitatott élmények gyűjtése és a versenyszellem feltámasztása a résztvevők erőpróbái során! Igazán egyedi ajándék egy születésnapi party megkoronázására vagy feldobni egy húzós legénybúcsút!

SUBARU Impreza élményvezetésMITSUBISHI EVO élményvezetésBMW E30, E36 élményvezetésOff Road, terepjáró vezetésCsapatépítés, csoportos rallyzás

 

Rally autó élményvezetés ajándékba

Rally autó élményvezetés ajándékba


Webáruház készítés