Szűrés
Élmény típusa
(5)
Kipróbálható autók
(5)
Körök száma
3 kör - 10 kör
A program időtartama
kb 20 perc - kb 40 perc
Kérdésed van?

Hívj minket, vagy írj nekünk:

06-30/933-6600

info@siorally.huutalvany@siorally.hu

SSL Certificate

Iratkozz fel hírlevelünkre
TOP utalványok

SUBARU Impreza élményvezetés

Főkategória >SUBARU Impreza élményvezetés

SUBARU Impreza élményvezetés

Az Impreza tényleg felszaggatja az aszfaltot, egy igazi ordas vadállat!

Vezesd a több mint 300 lóerős Subaru Impreza WRX STI rally versenyautóinkat, éld át a rallyzás élményét az ádándi rallycross pályán!
Lepd meg családtagjaidat, barátaidat, vagy akár saját magadat egy igazi, felejthetetlen Subaru rally autó élményvezetés ajándékkal!SUBARU Impreza élményvezetés

Nagyszerű meglepetés nemtől függetlenül, a tökéletes ötlet ajándékozásra! 
A legendás hírnévre szert tett rallyautóink vezetési élményét most személyesen élvezheted Te is! Egyedülálló módon saját kezedbe veheted ezeknek a több mint 300 lóerős fenevadaknak az irányítását, tesztelheted autóvezetési tudásodat egy rallycross pályán, értékes tapasztalatokat gyűjthetsz az előforduló szituációkról és olyan emlékekkel gazdagodhatsz, amilyeneket sehol máshol nem kapsz meg! 

Teheted ezt teljes biztonságban, a Siófok melletti Ádándon, ahol egész évben elérhető ez az egyedülálló lehetőség a sebesség szerelmeseinek. Hétvégén és hétköznap is (időpont foglalás szükséges) várunk szeretettel, a több mint egy kilométer hosszú vegyes (aszfalt és murva) versenypályán szeretteiddel  baráti társaságoddal együtt egy valóban férfias időtöltés kipróbálásához. A program éltető eleme az adrenalintól átitatott élmények gyűjtése és a versenyszellem feltámasztása a résztvevők erőpróbái során! Igazán egyedi ajándék egy születésnapi party megkoronázására vagy feldobni egy húzós legénybúcsút!

SUBARU Impreza élményvezetésMITSUBISHI EVO élményvezetésBMW E30, E36 élményvezetésCsapatépítés, csoportos rallyzásCsapatépítés, csoportos rallyzás

 

Rally autó élményvezetés ajándékba

Rally autó élményvezetés ajándékba


Webáruház készítés